zaterdag 11 mei 2013

Toad in the Hole

 Makkelijk recept met worstjes naar keuze in Yorkshire pudding beslag.

 Ingrediënten:

  • 4 worstjes
  • 1/2 eetlepel olie
  • 115 gram bloem
  • 2 eieren
  • 125 ml melk (+ wat extra voor de aardappelpuree)
  • aardappels
  • bieslook
  • doperwten

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200 °C.
Schenk de olie in een ovenschaal en leg de worstjes erop.
Bak 10 minuten in de oven.

Klop ondertussen met een garde de bloem, eieren en de helft van de melk tot een glad beslag. Voeg geleidelijk de rest van de melk erbij. Voeg naar smaak peper en zout toe.

Haal de worstjes uit de oven, giet het beslag er op en zet voor ca. 30 minuten in de oven.
 
Serveer met aardappelpuree met bieslook en doperwten.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten