zondag 4 augustus 2013

Gevulde champignons met sla en brood

 Ingrediënten:

  • 6 grote champignons
  • 2 lenteuitjes
  • 1 teen knoflook
  • 1 gedroogde tomaat (op olie)
  • ca. 8 gram paneermeel
  • 3 el geraspte belegen kaas
  • gemengde sla
  • brood
  • knoflookboter

Bereiding:


Haal de steeltjes voorzichtig van de champignons af.
Snijd de steeltjes en lenteui in kleine stukjes. Pers de knoflook uit.
Snij de gedroogde tomaat in kleine stukjes.
Bak in een steelpan de champignonsteeltjes, lenteui en knoflook in een beetje olie voor ca. 3 minuten.
Haal de pan van het vuur.
Voeg het paneermeel, de gedroogde tomaat en 1 el geraspte kaas toe.
Roer alles goed door elkaar met nog wat peper en zout.

Doe de champignons in een lage ovenschaal, of een cupcakevorm. Bestrijk ze met wat olie.
Schep de vulling in de champignons en strooi de rest van de kaas over de champignons.
Bak voor ca. 15 minuten op 200°C.

Serveer met sla, brood en wat knoflookboter.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten