zaterdag 3 augustus 2013

Vis in filodeeg uit de oven

 Ingrediënten:

  • 4 vellen filodeeg (laat ca. 1 uur ontdooien)
  • 2 stukjes kabeljauw
  • 2 theelepels pesto (zelfgemaakt)
  • potje doperwten & wortelen
  • 400 gram aardappels, in kleine stukjes
  • klontje boter
  • 50 ml melk of room

Bereiding:



Verwarm de oven voor op 200°C.

Vouw de vellen filodeeg open en bestrijk ze met een klein beetje olie. Leg 2 vellen op elkaar.
Bestrooi de vis met peper en eventueel wat zout en leg iedere filet op een stuk filodeeg.
Bestrijk de vis met de pesto en vouw het deeg goed dicht.
Bak de vis in de oven gaar in ca. 15 minuten.

Kook ondertussen de aardappels gaar. Giet ze af, voeg een klontje boter en de melk/room toe en stamp tot een gladde puree.

Verwarm de doperwten met wortelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten