Ingrediënten:
- 200 g vastkokende aardappel, in kleine blokjes
- 100 g doperwten
- ca. 12 kerstomaatjes
- 0.5 bosje radijs
- 0.5 rode paprika
- 100 g achterham (1 cm dikte)
- 0.5 bosje bieslook
- 2 el halvanaise
- 1 el witte wijnazijn
- 1 el honing
- 0.5 kropsla
- brood
Bereiding:
Kook de aardappelblokjes voor ca. 5 minuten, giet af en laat ze droogstomen.
Snij de tomaatjes in vieren.
Snij de radijs in plakjes.
Snij de paprika in blokjes.
Snij de achterham in blokjes.
Snij de bieslook in ringetjes
Meng in een saladekom de halvanaise, wijnazijn en honing en roer dit tot een glad geheel.
Roer de aardappelblokjes, tomaat, radijs, paprika, achterham, bieslook en doperwten door de dressing.
Pluk de bladeren van de sla, serveer de salade op de slabladeren met vers afgebakken brood.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten